El Clúster


Presentació GRUPS DE TREBALL Cluster Catalonia Logistics

Marta Losada Martin,

El passat 18 de Maig de 2019 vam presentar públicament els grups de treball del clúster Catalonia Logistics, així com els líders de cada un d'ells. Va ser tot un èxit tant per la quantitat de gent que va assistir a l'esdeveniment,  com per la participació dels membres dels dos grups de treball que es van iniciar a posteriori.

Agrair a tots els líders dels grups de treball la tasca que realitzen, implicació i interès. Comptar amb el suport del Xavi Esteve de Motor Tàrrega Trucks, la Laura Gascón de DPL ETT, el Sergi Saurí del CENIT i l'Àlex Rodríguez de MarsBased és tot un luxe tant pel Clúster com pel sector. També volia agrair al president de l'associació, el Joaquim Salvat de Salvat Logística, tot el seu esforç, dedicació i entrega per tal de fer funcionar el Clúster.

Si et vas perdre la presentació dels grups de treball del Clúster Catalonia Logistics, a continuació trobaràs en aquest enllaç la grabació de la jornada: https://mega.nz/#!PiRCGYaa!DuKI875QJR0gTYEm-5eyy3hU31_MoCkZiJVuumQMyAU

Moltes gràcies per contribuir a fer que el sector de la logística i el transport de mercaderies sigui més competitiu. A través de la cooperació arribarem més lluny.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies